Kayane Dinçöz | Fen ve Teknoloji Öğretmeni

1988 yılında İstanbul’da doğu. Özel Yeşilköy Ermeni İlköğretim Okulundan mezun olduktan sonra lise eğitimini Surp Haç Tıbrevank Ermeni Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünü bitirdi. Aynı üniversitede pedagojik formasyon eğitimini tamamladı.

2013 yılında, Türk Beyin Takımı tarafından düzenlenen '1. , 2. ve 3. Kademe Akıl Oyunları Eğitmenliği Sertifika Programı'nı tamamladı. 2016 yılında İstanbul Aydın Üniversitesinden “STEM Öğretmeni Sertifikası” almaya hak kazandı. 2017 yılında Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 'Öğretmenlik Aktörlüktür' sertifika programını tamamladı.

2012-2013 eğitim öğretim yılında Özel Yeşilköy İlk ve Ortaokulu’nda başladığı Fen Bilimleri öğretmenliği görevine halen devam etmektedir.

Kayane Dinçöz | Fen ve Teknoloji Öğretmeni