Ağavni Duraslan| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

1966 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve ortaokulu Dadyan Ermeni Okulu’nda , liseyi Sahakyan Nunyan Ermeni Lisesi’nde tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde “Pedagojik Formasyon” eğitimini tamamladıktan sonra 1999 yılında Yeşilköy Ermeni Okulu’nda bilgisayar öğretmenliğine başladı.

Eğitim Teknolojileri Uzmanlığı, Maker Öğretmenlik, Öğrenci Koçluğu, Etkili Konuşma ve İletişim Becerileri, Sınıf İklimi, Programlama Dili Eğitiminde Kullanılan Yeni Teknolojiler ve Metodolojiler, 1.-2.-3. Kademe Zeka Oyunları Eğitimi konularında sertifika eğitimlerine katıldı. 2015 yılında “Microsoft  MIE Expert Teacher” oldu. 2016 yılında “Bakırköy Maker” grubuna katıldı. Halen Yeşilköy Ermeni Okulu ve ÖKMP Anarat Hığutyun Ermeni Okulu’nda Bilişim Teknolojileri  ve Yazılım Dersi Öğretmenliği yapmaktadır.

Ağavni Duraslan| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni