Öğrencilerimiz İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının düzenlemiş olduğu “3.Geleneksel Fen Bilimleri ve Bilişim Proje Yarışması”da.

4 Mayıs 2019 Cumartesi günü İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarının düzenlemiş olduğu “3.Geleneksel Fen Bilimleri ve Bilişim Proje Yarışması”na okulumuz 5.sınıf öğrencisi Aykun Antranik Nersesyan “Lotus (Nelumbo sp.) Bitkisi ve Teknoloji”, 7.sınıf öğrencilerimizden Sevan Topörs ve Arden Zeyfiyan “Astım Krizlerine Son” isimli kendi hazırlamış oldukları 2 proje ile katılım gösterip okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.