4. Sınıf Öğrencileri “Resimler ve Şiirler” adlı etkinliğe katıldı.

4.sınıf öğrencilerimiz  02.03.2018 tarihinde İstanbul Modern “Resimler ve Şiirler” etkinliğine katıldılar. Orhan Veli Kanık’ın “İstanbul’u Dinliyorum Gözlerim Kapalı”, “Ağaç” ve Behçet Necatigil’in “Yıldızlarda Uyku” adlı şiirlerinden alıntılar dinleyip, şiirleri yorumladılar. Şiirlere konu olan sözel imgelerin sergi salonlarında hangi sanat çalışmalarıyla ilişkili olabileceğini bulmaya çalıştılar. Etkinlikte ele alınan şiirlerle paralel olarak “Sanatçı ve Zamanı” koleksiyon sergisinde yer alan Naile Akıncı’nın  “Eyüp”,  Jennifer Steinkamp’ın “Dikkat Çekici 1, 5, 6” adlı çalışmaları ile Ara Güler’in fotoğraflarının incelediler ve ardından bu çalışmalardan yola çıkarak desenler çizip etkinliği tamamladılar.

4. Sınıf Öğrencileri “Resimler ve Şiirler” adlı etkinliğe katıldı.