Öğrencilerimiz Uzay Kampında

8-10 Şubat 2019 tarihinde okulumuzun 5. Ve 6. Sınıf öğrencileri Uzay Kampı Türkiye “Yıldızlar ve Gezegenler Macerası” eğitim programına katıldılar. Öğrencilerimiz uzay bilimleri ve teknoloji alanında beş duyu eğitimi veren Uzay Kampı Türkiye’de çeşitli eğitim araçları ve simülasyon çalışmaları ile pozitif bilimlerin temelini oluşturan kavramları sadece görerek değil aynı anda yaşayarak öğrendiler.

Öğrencilerimiz kamp süresince, Uçuş Görevi Eğitimi, Uzayda Yaşam, Sıcak Hava Balonu Yapımı ve Temelleri, Uzay Giysilerini Tanıma, Uzayda Topraksız Tarım, Mars Gezgini, Sıfır Yerçekimi Duvarı, Uzayda Spor, 1/6 Yerçekimi,  Gök Atlası, Teleskop incelemesi gibi keyifle katıldıkları etkinliklerin yanı sıra takım çalışması, zaman yönetimi ve liderlik gibi alanlarda bireysel olarak gelişmelerini de desteklediler.

Öğrencilerimiz Uzay Kampında