Alis Susam | Anasınıfı Öğretmeni

1984 yılında Avusturya’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Özel Dadyan Ermeni Okulu’nda, lise öğretimini ise Bakırköy Anadolu Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nde tamamladı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü’nden aldı.  PASS teorisi ile Sezgisel Öğrenme, Sınıf İklimi, Aktif Öğrenme, İletişim, İlkyardım ve İlk Müdahale, Eğitimde Yaratıcı Drama alanlarında çeşitli eğitimlere katılarak sertifikalar aldı.

2005 yılında Özel Yeşilköy Ermeni İlk ve Ortaokulu’nda anasınıfı öğretmenliğine başlayan Alis Susam, çalışmalarına halen Özel Yeşilköy Ermeni İlk ve Ortaokulu anasınıfı öğretmenliği ve anasınıfı bölüm koordinatörlüğü görevleri ile devam etmektedir

Alis Susam | Anasınıfı Öğretmeni