Kulüplerimiz

EĞİTSEL KULÜPLER

v  Kültür ve Edebiyat kulübü

v  Müzik Kulübü

v  Gezi tanıtım ve turizm kulübü

v  Spor kulübü

v  Kütüphanecilik kulübü

v  Resim kulübü

v  Tiyatro kulübü

v  Folklor kulübü

v  Bilim ve teknoloji kulübü

v  Bilinçli tüketicilik kulübü

v  Sağlık temizlik ve beslenme kulübü

GEZİ TANITIM  VE TURİZM KULÜBÜ

Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü olarak, öğrencilerimize yakın ve uzak çevresinde bulunan doğal ve tarihi yerleri tanıtmayı ve bu değerleri koruma bilinci oluşturmayı amaçlıyoruz. Okulda hazırlanan panolar ile yıl boyunca ülkemizdeki önemli yerleri tanıtıyoruz.

FEN VE TEKNOLOJİ KULÜBÜ

Fen ve Teknoloji Kulübü olarak, çağdaş uygarlığın akla ve bilime dayalı değerleri doğrultusunda öğrencilerimizin araştırma ve çalışmalar yapmasını amaçlıyoruz.

Öğrencilerimizi bilimse ve teknolojik gelişmelerden haberdar edip, çağa ayak uydurmalarını hedefliyoruz.

FOLKLOR KULÜBÜ

Folklor Kulübü olarak, öğrencilerimize halk oyunlarımızın müziğini, kıyafetlerini, figürlerini ve ait oldukları yöreleri özellikleri ile tanıtıyoruz. Çalışmaları ile öğrencilerimizin fiziksel ve kültürel gelişimine katkıda bulunuyoruz.

Çalışmalarımızı yıl boyunca çeşitli etkinlik ve törenlerde sergiliyoruz.

RESİM KULÜBÜ

Resim Kulübü olarak, öğrencilerimizin tasarıma yönelik hayal güçlerini geliştirmelerini, özgün düşünme ve bunu resim yoluyla ifade edebilmelerini amaçlıyoruz. Bireysel ve grup çalışmalarına yer vererek, öğrencilerimizin resim ve sergiler hazırlayıp, çeşitli konularda yarışmalara katılmalarını teşvik ediyoruz.

KÜLTÜR VE EDEBİYAT KULÜBÜ

Kültür ve Edebiyat Kulübü olarak, öğrencilerin söz ve yazı ile ifade olunan düşünceleri, duyguları, iyi ve doğru anlamaya, anlatmaya yarayan beceriyi geliştirebilmeyi amaçlıyoruz.

Öğrencilere dilini sevdirmek ve onlara yaş düzeylerine uygun yazılmış, yararlı kitap ve yazıları aramak, bulmak ve sürekli okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz.

TİYATRO KULÜBÜ

Tiyatro Kulübü olarak, öğrencilerin boş zamanlarını yararlı şekilde geçirme alışkanlığı kazanarak , var olan yeteneklerini keşfedip, mevcut potansiyellerini geliştirmelerini amaçlıyoruz.Yıl içersinde çeşitli monolog, drama, tiyatro çalışmaları  yapıyor  bu çalışmaları yıl içinde çeşitli etkinliklerde sergiliyoruz.

SPOR KULÜBÜ

Öğrencilerimiz, ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirerek fiziksel becerilerini geliştirmelerini hedefliyoruz.

Özel günlerle ilgili dans, jimnastik gösterileri gibi çeşitli faaliyetler hazırlıyor takım çalışmalarına yönlendiriyoruz.Ayrıca, öğrencilerimizin kötü alışkanlıklara yönelmemelerini sağlamak amacı ile sporu yaşam biçimi haline getirmelerini amaçlıyoruz.

MÜZİK KULÜBÜ

Müzik kulübü olarak, öğrencilerimize müziği sevdirmeyi, müzik faaliyetlerinin yararlarını anlatmayı ve bu faaliyetlere öğrencilerimizin katkıda bulunmalarını amaçlıyoruz.

Bu amaçla, öğrencilerimizin başarılı müzik çalışmalarını sergileyerek, ödüllendiriyor, kurduğumuz okul korosu ile bu çalışmaları teşvik ediyoruz.

SAĞLIK TEMİZLİK VE BESLENME KULÜBÜ

Sağlık Temizlik ve Beslenme Kulübü olarak, öğrencilerimizin bulundukları çevreyi korumaları, sağlıklı bir yaşam sürebilmek için gerekli alışkanlıkları kazanma bilincini edinmelerini hedefliyoruz.

BİLİNÇLİ TÜKETİCİLİK KULÜBÜ

Bilinçli Tüketicilik Kulübü olarak, tüketim konusunda öğrenciyi bilinçlendirerek, tüketim ile ilgili konularda, projelere yer vererek tutumlu bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Planlı çalışma alışkanlığı edinebilme, serbest zamanlarını verimli bir biçimde değerlendirmelerini hedefliyoruz.

KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ

Kütüphanecilik Kulübü olarak, öğrencilerimize kitap okumanın, çağdaş bir insan için gerekliliğini kavratıp,  kitap okuma alışkanlığı edinmelerini,,boş zamanlarını yararlı kitaplar okuyarak geçirmelerini amaçlıyoruz. Bu amaçla öğrencilerimizin okul kütüphanesinden etkin şekilde yararlanarak bilgiye ulaşma ve araştırma  yapabilmeleri için uygun ortam sağlıyoruz.