Rehber öğretmenimiz tarafından 'Çocuklarda Davranış Yönetimi' Konulu Seminer çalışması yapıldı. Velilerin aktif katılımı ile keyifli bir sunum gerçekleşti.
07.03.2016
Okulumuzda düzenli olarak yapılan Pratik Matematik Çalışmalarında öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyorlar.
01.03.2016
Okulumuzda , Sivil Savuna Haftasında Deprem Tatbikatı yapıldı . Öğrencilerimize olası bir deprem durumunda nasıl davranmaları gerektiği ve okulu tahliye etme konusunda bilgiler verildi. Ardından da uygulama yapıldı.
01.03.2016
8. Sınıf Öğrencilerimiz Üst Öğretim Kurumu Tanıtım Programı dahilinde Üsküdar Amerikan Lisesi ve Surp Haç Tıbrevank Ermeni Lisesini ziyaret etiler. Bu okullarda okuyan öğrencilerle sohbet etme ve okulu gezip , tanıma imkanı bulan öğrencilerimiz keyifli bir ün geçirdiler.
23.02.2016
Öğrencilerimiz dönem boyu çalışmalarının sonucu olan takdir ve teşekkür belgelerini törenle aldılar. Ermenice ve İngilizce derslerinde en yüksek ortalamaya sahip olan ve bu dilleri en iyi kullanan öğrenciler başarı sertifikalarını aldılar. Ayrıca Okul törenlerinde görev alan öğrencilere de başarı sertifikaları verildi.
08.02.2016
İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunarak Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.
27.01.2016
İTÜ Eğlen - Bilim Grubu çeşitli konulardaki deneyleri eğlenceli bir sunumla öğrencilere sundular. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin keyfine vardılar.
21.01.2016
Okulumuzda gerçekleştirilen Tiyatro ŞenliğindeTiyatro Mask adlı grubu misafir ettik. Grup tarafından Tom ve Jerry adlı oyun sergilendi. Tom ve Jerry'nin ilginç hikayesi ile eğlenceli, vakit geçirildi.
19.01.2016
Yazarlar Okulda projesi kapsamında Sayın Ömer Açık okulumuzdaydı.Öğrencilerimizke yazarın kitapları ve edebiyat hakkında söyleşi yapıldı. Yazarımız kitaplarını imzaladı.
19.01.2016
14.01.2016