Toplam Ziyaret193209
2017-2018 EĞİT. ÖĞRT. YILI İNGİLİZCE İHT. LİST.

Ulu Önder Atatürk ölümünün 78. yıl dönümünde öğrencilerimiz tarfından hazırlanan şiir ve konuşmlarla anıldı. Asırların pek nadir olarak yetiştirdiği dahilerden olan Atatürk'ü hayat veda dişinin 78. yılında rahmet ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.
10.11.2016
31 Ekim 2016 Pazartesi günü Yeşilköy Okulu öğrencileri okulda düzenledikleri törenle “Ermeni Harflerinin Bulunuşu Ve Aziz Çevirmenler” bayramını kutladılar. Öğrenciler şiirler , şarkılarve drama ile programa katıldılar. 6.sınıf öğrencileri Hristiyanlık öncesi inanışı simgeleyen tanrı ve tanrıçaların özelliklerini dramatize ettiler. 5.sınıf öğrencileri de müzik öğretmenleri Artür Bağdasaryan yönetiminde iki şarkı seslendirdiler.
03.11.2016
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yılı Okulumuzda düzenlenen törende coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimizin konuşmaları, şiirleri, şarkı ve marşlarıyla renklendirdiği tören, Cumhuriyetin gerçek sahibinin çocuklar olduğu gerçeğini ortaya koydu.
03.11.2016
Okul Meclis Başkanı seçimimiz 20 Ekim Perşembe günü öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Demokrasi bilincini aşılamak, temsil anlayışını geliştirmek amacı ile gerçekleştirdiğimiz seçimin sonucunda Silya Yalın İlkokul Okul Meclis Başkanı , Ayk Dağlıyan Ortaokul Okul Meclis Başkanı olarak seçilmiştir. Başkanlarımıza görev dönemlerinde başarılar diliyoruz..
03.11.2016
' 1. Sınıf Velisi Olmak ' konulu seminer çalışması Okul Rehber Öğretmenimiz tarafından velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
21.10.2016
Öğrencilerimiz, Cambridge English ESOL YLE; Starters, Movers ve Flyers sınavlarının sonuçlarına göre hak kazandıkları Cambridge Dil Sertifikalarını British Side sınav merkezi müdürü Dilek Cansızoğlu’nun elinden aldılar. Bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
18.10.2016
15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitleri anısına yapılan törenin ardından düzenlenmiş kitapçıklar Md. Baş Yardımcısı Ahmet Balta tarafından öğrencilere dağıtıldı..
06.10.2016
19 Eylül 2016 Pazartesi günü okulumuzda İlköğretim Haftası Açılış Töreni yapıldı. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan programda Okul müdürü Melikcan Zaman bir konuşma yaptı. Öğrencilere başarılı bir yıl dileyen okul müdürünün konuşmasından sonar öğrenciler 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerinı Anma günü adına şiirler ve konuşmalarla katılım gösterdiler. Müdür Baş yardımcısı Ahmet Balta da 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerinı Anma günü dolayısıyla konuşma yaptı. Program öğrencilerin iyi dilekleriyle sona erdi.
06.10.2016
3. Sınıf Öğrencilerimiz Çevre Günü Etkinliği kapsamında Osmanyedeki Botanik Parkı gezdiler. Göl kenarında kahvaltı yapıp çevreyi gezen öğrencilerimiz keyifli dakikalar yaşadılar.
16.06.2016
Öğrencilerimiz İngilizce, Fransızca , İspanyolca ve Ermenice tiyatro ve dans çalışmalarını sergilediler. Yıl boyunca yapılan çalışmalarını arkadaşlarına sunmanın haklı gururunu yaşadılar.
13.06.2016
 7  ...