6. Sınıf dolaşım sistemi konusunda kalbin iç yapısını ve çalışmasını 4D formatında inceledik ve sanal olarak kalbin içinde yolculuk yaptık.
20.12.2016
Eğitim değişimdir. Değişime direnmek yok olmayı seçmektir. Eğitimciler olarak var olmak, diri olmak, değişmek ve değiştirmek için okul öğretmenlerimizden bir grup 10-11 Aralık tarihlerinde MEF Üniversitesinde düzenlenen Eğitimde Değişim Konferansına katıldılar. Eğitimle geçirdikleri iki günün sonunda yeni deneyimlere ve fikirlere sahip oldular.
16.12.2016
Okul Aile Birliğimizin hazırladığı YILBAŞI temalı kermesimiz okul salonunda yapıldı.Uzun hazırlıklar sonucu gerçekleştirilen el emeği ürünlerin bulunduğu kermese okul öğrencilerimiz ve velilerimiz büyük ilgi gösterdiler..
08.12.2016
Anasınıfımızdan 4. Sınıfa kadar velilerimize ie 'Aile İçi İlişkilerin Çocuğa Yansıması ' konulu seminer çalışması yaptık. Seminerde aile ilişkilerinde dikkat edilecek noktalar, çocuktaki ahlaki zeka kavramı incelendi. Velilerin aktif katılımı ile geçekleşen seminerde hem bilgilendirme hem de velilerimizin grup etkisi ile rahatlamaları sağlanmaya çalışıldı.
08.12.2016
TEOG sınav öncesi öğrencilerimizle birlikte önce rahatlama egzersizleri yaptık daha sonra pasta kesip hep birlikte sınav motivasyonumuzu artırdık.
08.12.2016
3. Sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersi sınıf içi etkinliği olarak öğrencilerimiz ile taşıtlarımızı boyadık ve etkinlik kağıdımızı tamamlayp okul panomuzda sergiledik.
08.12.2016
Okulumuzda Diyabet Günü Etkinliği kapsamında ''Çocuklarda Diyabet'' , ''Çocuklarda Şişmanlık ve Sağlıklı Beslenme'' konularında eğitim verildi. http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesinde ''Okullarda Diyabet Eğitim Programı Videoları''linkinden Çocuklarda Şişmanlık ve Sağlıklı Beslenme, Çocuklarda Diyabet , Çocuklarda Diyabet Kamu Spotu eğitim videolarına ulaşılabilir.
22.11.2016
Öğrencilerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da Tüyap Kitap Fuarını ziyaret ettiler. İlgilendikleri yazarları ve kitapları yakından tanıyıp ,sohbet etme fırsatı buldular.Keyifli gezinin ardından bolca kitapla fuardan ayrıldılar.
22.11.2016
Ulu Önder Atatürk ölümünün 78. yıl dönümünde öğrencilerimiz tarfından hazırlanan şiir ve konuşmlarla anıldı. Asırların pek nadir olarak yetiştirdiği dahilerden olan Atatürk'ü hayat veda dişinin 78. yılında rahmet ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.
10.11.2016
31 Ekim 2016 Pazartesi günü Yeşilköy Okulu öğrencileri okulda düzenledikleri törenle “Ermeni Harflerinin Bulunuşu Ve Aziz Çevirmenler” bayramını kutladılar. Öğrenciler şiirler , şarkılarve drama ile programa katıldılar. 6.sınıf öğrencileri Hristiyanlık öncesi inanışı simgeleyen tanrı ve tanrıçaların özelliklerini dramatize ettiler. 5.sınıf öğrencileri de müzik öğretmenleri Artür Bağdasaryan yönetiminde iki şarkı seslendirdiler.
03.11.2016
 6  ...