Okulumuzda 20 Şubat Pazartesi Saat 21.00 da Baba Destek Tanıtım toplantısı babaların yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Pazartesi günleri 20.30-22.30 saatleri arasında 8 hafta sürecek olan toplantılarda -Babanın Çocuğun Gelişiminde Rolü -Aile Tutumları -Çocuğu Dinleme ve Anlama -Olumlu Davranış Geliştirme -Çocuğun Bilişsel, Sosyal, Duygusal, Fiziksel ve Cinsel Gelişimi -Çocukla Zaman Geçirmek ve Oyun -Çocuğun Sorumluluk Kazanması gibi konular babalar ile birlikte tartışılacak.
21.02.2017
Günümüzde 130 ülkeden her yıl 5 milyonun üzerinde adayın katıldığı Cambridge sınavlarına her yıl okulumuzdan da yüksek düzeyde katılım sağlanmaktadır. Velilerimizden sınavla ilgili gelen sorulara profesyonel cevap vermek amacıyla 14 Şubat Salı günü British Side tarafından bilgilendirilme semineri verildi. Cambridge sınavlarının içeriği, amacı ve ileriye dönük öğrencilere sağlayacağı katkıların anlatıldığı sunumda okulumuzun geçen yıl Marmara bölgesinde ve Türkiye’de göstermiş olduğu başarı bizleri gururlandırdı.
16.02.2017
4.sınıf öğrencilerimiz derste seçtikleri zarfların içinden çıkan karışımları nasıl ayıracaklarını gruplar halinde tartışarak keşfettiler. Daha sonra da laboratuvarda belirledikleri yöntemleri deneyleyerek karışımların ayrıştırılması konusunu pekiştirdiler.
16.02.2017
Eyüp oyuncak atölyesi gezimizde 2A ve 2B sınıfı öğrencileri eski oyuncakları inceleyip kendi oyuncaklarını boyadılar.
09.02.2017
“Joey’s Adventures” isimli İngilizce oyun 8 Şubat Çarşamba günü okulumuz sahnesindeydi. Çocuklar bu oyunda yerlerine hiç oturmadılar. Çocuklarımız, kahramanın İngilizce sorularını cevaplayarak ona yardım ettiler ve bu şekilde oyuna interaktif olarak katıldılar. Anaokulu ve ilköğretim 1.,2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz İngilizce oyun eşliğinde eğlenerek keyifli vakit geçirdiler.
09.02.2017
7 ve 8. Sınıf Öğrencilerimiz Mesleki Rehberlik Etkinlikleri kapsamında 16 Ocak 2017 Pazartesi günü Rehber Öğretmen Emel Hekimoğlu ve 7. Sınıf Öğretmeni Clodia Demir ile birlikte Notre Dame De Sion Lisesini gezip fiziki ve eğitsel olanakları ile ilgili bilgilendirildiler.
19.01.2017
Kar tatili sebebiyle ertelenen sınavlarla ilgili çalışma takvimimiz güncellenmiştir.
09.01.2017
4.sinif ogrencileri fen bilimleri dersinde kutle ve hacim ile ilgili etkinlikler yaparak konuyu pekistirdiler.
29.12.2016
Okulumuz 4.sinif ogrencileri fen bilimleri dersinde hazirladiklari hal degisim carki ile birbirlerine sorular sorup cevaplarini tartistilar.
29.12.2016
5. Sınıflarla fen dersinde sürtünme konusunu inceledik eğlenceli bir yarışma ile öğrendiklerimizi gerçek hayatta uyguladık.
20.12.2016
 5  ...