Okulumuzda Tiyatro Mask Grubu tarafından sergilenen oyun ile öğrencilerimiz keyifli saatler geçirdiler.
08.03.2017
Kitap okuma etkinliğimizin ilk tartışma atölyesini 6 Mart 2017 tarihinde yaptık. 30 kadar velimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlik çok verimli geçti. Besleyici tartışmaların yaşandığı atölye çalışması sonrasında ikinci kitap olarak Osman Balcıgil'in 'Celile' adlı kitabı kararlaştırıldı.
07.03.2017
1.Sınıf Öğrencilerimiz eğitim ve öğretimin başlamasının 100. gününü kutladılar. Matematik dersi 'Saymayı Öğreniyorum' etkinliğinde gerçekleştirilen kutlamada öğrenciler keyifli anlar geçirdiler
07.03.2017
Okulumuz Mezunlarında Aras Yayıncılıkta Editör olarak görev yapan Lora Sarı 8. Sınıf öğrencilerimize Tiyatro, Film ve Medya Bilimleri, işe giriş aşamaları, mesleki tercih, yurtdışı üniversite eğitimi ve koşulları konusunda öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırarak farkındalık yarattı.
07.03.2017
Okulumuz mezunlarından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Armad Gözbek 8. Sınıf öğrencilerimize Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü hakkında bilgilendirmede bulundu. Öğrencilerimizin soruları ile keyifli geçen söyleşide bölüme giriş koşulları, mesleki ve seçmeli dersler, çalışma ve iş olanakları konusunda öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.
07.03.2017
Büyük Oruç öncesi Perşembe gününe denk gelen Vartanants Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Okulumuz altıncı sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan programda önce Vartanants Bayramının anlamı ve önemi vurgulandı. Beşinci sınıf öğrencileri de Paregentan ve Vartanants ile ilgili şiirler sundular. Tüm öğrencilerin katılımıyla oluşan koro şarkılar seslendirdi.Programın sonunda Hovannes Tumanyan ın Paregentan adlı eseri altıncı sınıf öğrencileri tarafından çok başarılı bir şekilde sahnede sergilendi.
02.03.2017
Okulumuz ,11 Şubat 2017 tarihinde; eğitimde teknoloji ve bilim çalışmalarını yaygınlaştırmak ve bu alandaki farkındalığı arttırmak amacıyla, Türkiye genelinde düzenlene Gaziantep Deva Okulları “Maker Faire” Bilim Fuarına katılmıştır
02.03.2017
28 Şubat Salı günü okulumuzda Yeşilköy Mah. Afet Gönüllülerinden Selmin Ballıbaş tarafından Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi. Ardından okulumuzda tatbikat ve tahliye çalışması yapıldı.
02.03.2017
1. Sınıf Öğrencilerimiz 9 Şubat 2017 Perşembe günü İstanbul Modern'de Resim Heykel Adlı Atölye çalışmasına katıldı. Öğrencilermiz heykel resim yerleştirme arasındaki farkı öğrenip etkinliklere katıldılar.
21.02.2017
Fen Bilimleri dersi kapsamındaki 'Isının Madde Uzerine Etkileri', 'Ham ve İşlenmiş Madde', 'Madde ve Cisim' konularını deneyimleme şansını yakalamak için sınıf ve fen bilimleri öğretmenleri ile Cam Ocağı'na gittiler. Cam üfleme ve tabak-pano yapma atölyelerine katılan öğrencilerimiz geziyi mutlu bir şekilde tamamlamışlardır.
21.02.2017
 4  ...