Okulumuz Mezunlarında Aras Yayıncılıkta Editör olarak görev yapan Lora Sarı 8. Sınıf öğrencilerimize Tiyatro, Film ve Medya Bilimleri, işe giriş aşamaları, mesleki tercih, yurtdışı üniversite eğitimi ve koşulları konusunda öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplandırarak farkındalık yarattı.
07.03.2017
Okulumuz mezunlarından Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Armad Gözbek 8. Sınıf öğrencilerimize Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümü hakkında bilgilendirmede bulundu. Öğrencilerimizin soruları ile keyifli geçen söyleşide bölüme giriş koşulları, mesleki ve seçmeli dersler, çalışma ve iş olanakları konusunda öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.
07.03.2017
Büyük Oruç öncesi Perşembe gününe denk gelen Vartanants Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Okulumuz altıncı sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan programda önce Vartanants Bayramının anlamı ve önemi vurgulandı. Beşinci sınıf öğrencileri de Paregentan ve Vartanants ile ilgili şiirler sundular. Tüm öğrencilerin katılımıyla oluşan koro şarkılar seslendirdi.Programın sonunda Hovannes Tumanyan ın Paregentan adlı eseri altıncı sınıf öğrencileri tarafından çok başarılı bir şekilde sahnede sergilendi.
02.03.2017
Okulumuz ,11 Şubat 2017 tarihinde; eğitimde teknoloji ve bilim çalışmalarını yaygınlaştırmak ve bu alandaki farkındalığı arttırmak amacıyla, Türkiye genelinde düzenlene Gaziantep Deva Okulları “Maker Faire” Bilim Fuarına katılmıştır
02.03.2017
28 Şubat Salı günü okulumuzda Yeşilköy Mah. Afet Gönüllülerinden Selmin Ballıbaş tarafından Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi. Ardından okulumuzda tatbikat ve tahliye çalışması yapıldı.
02.03.2017
1. Sınıf Öğrencilerimiz 9 Şubat 2017 Perşembe günü İstanbul Modern'de Resim Heykel Adlı Atölye çalışmasına katıldı. Öğrencilermiz heykel resim yerleştirme arasındaki farkı öğrenip etkinliklere katıldılar.
21.02.2017
Fen Bilimleri dersi kapsamındaki 'Isının Madde Uzerine Etkileri', 'Ham ve İşlenmiş Madde', 'Madde ve Cisim' konularını deneyimleme şansını yakalamak için sınıf ve fen bilimleri öğretmenleri ile Cam Ocağı'na gittiler. Cam üfleme ve tabak-pano yapma atölyelerine katılan öğrencilerimiz geziyi mutlu bir şekilde tamamlamışlardır.
21.02.2017
Okulumuzda 20 Şubat Pazartesi Saat 21.00 da Baba Destek Tanıtım toplantısı babaların yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Pazartesi günleri 20.30-22.30 saatleri arasında 8 hafta sürecek olan toplantılarda -Babanın Çocuğun Gelişiminde Rolü -Aile Tutumları -Çocuğu Dinleme ve Anlama -Olumlu Davranış Geliştirme -Çocuğun Bilişsel, Sosyal, Duygusal, Fiziksel ve Cinsel Gelişimi -Çocukla Zaman Geçirmek ve Oyun -Çocuğun Sorumluluk Kazanması gibi konular babalar ile birlikte tartışılacak.
21.02.2017
Günümüzde 130 ülkeden her yıl 5 milyonun üzerinde adayın katıldığı Cambridge sınavlarına her yıl okulumuzdan da yüksek düzeyde katılım sağlanmaktadır. Velilerimizden sınavla ilgili gelen sorulara profesyonel cevap vermek amacıyla 14 Şubat Salı günü British Side tarafından bilgilendirilme semineri verildi. Cambridge sınavlarının içeriği, amacı ve ileriye dönük öğrencilere sağlayacağı katkıların anlatıldığı sunumda okulumuzun geçen yıl Marmara bölgesinde ve Türkiye’de göstermiş olduğu başarı bizleri gururlandırdı.
16.02.2017
4.sınıf öğrencilerimiz derste seçtikleri zarfların içinden çıkan karışımları nasıl ayıracaklarını gruplar halinde tartışarak keşfettiler. Daha sonra da laboratuvarda belirledikleri yöntemleri deneyleyerek karışımların ayrıştırılması konusunu pekiştirdiler.
16.02.2017
 2  ...