17.03.2016
Okulumuzda Bakırköy Afet Gönüllüleri tarafından .Temel Afet Bilinci konulu seminer gerçekleştirildi. İnteraktif sunumla öğrencilerimiz öğrendiklerini uygulama fırsatı da buldular.
14.03.2016
8. Sınıf Öğrencilerimiz , Öğretmenleri eşliğinde Sapanca Gölü ve Maşukiye'yi gezdiler. Çeşitli etkinliklere katılan öğrencilerimiz gönüllerince bir gün geçirdiler.
14.03.2016
Balon Kukla Tiyatrosunu Okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimizin aktif olarak katıldığı gösteride hep birlikte hayallere dalıp eğlenceli vakit geçirdik.
10.03.2016
Rehber öğretmenimiz tarafından 'Çocuklarda Davranış Yönetimi' Konulu Seminer çalışması yapıldı. Velilerin aktif katılımı ile keyifli bir sunum gerçekleşti.
07.03.2016
Okulumuzda düzenli olarak yapılan Pratik Matematik Çalışmalarında öğrencilerimiz eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyorlar.
01.03.2016
Okulumuzda , Sivil Savuna Haftasında Deprem Tatbikatı yapıldı . Öğrencilerimize olası bir deprem durumunda nasıl davranmaları gerektiği ve okulu tahliye etme konusunda bilgiler verildi. Ardından da uygulama yapıldı.
01.03.2016
8. Sınıf Öğrencilerimiz Üst Öğretim Kurumu Tanıtım Programı dahilinde Üsküdar Amerikan Lisesi ve Surp Haç Tıbrevank Ermeni Lisesini ziyaret etiler. Bu okullarda okuyan öğrencilerle sohbet etme ve okulu gezip , tanıma imkanı bulan öğrencilerimiz keyifli bir ün geçirdiler.
23.02.2016
Öğrencilerimiz dönem boyu çalışmalarının sonucu olan takdir ve teşekkür belgelerini törenle aldılar. Ermenice ve İngilizce derslerinde en yüksek ortalamaya sahip olan ve bu dilleri en iyi kullanan öğrenciler başarı sertifikalarını aldılar. Ayrıca Okul törenlerinde görev alan öğrencilere de başarı sertifikaları verildi.
08.02.2016
İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde okulumuz temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunarak Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.
27.01.2016
 2  ...