Okulumuz 7.sınıf öğrencileri sene başından beri topladıkları artık ihtiyacları olmayan kıyafetleri ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırmak adına Büyükdere Kilisesi'ne gönderdi.
08.06.2017
6 yaş grubu öğrencilerimiz öğretim yılı boyunca edindikleri bilgi ve becerileri sergiledikleri gösterileri ile bir tırtıl misali kelebeğe dönüşerek 1. Sınıfa doğru uçtular..
06.06.2017
İlk gün ürkek meraklı , anne babalarının ellerinden tutarak okulumuza gelen öğrencilerimiz, öğretim yılı boyunca yeni bilgi ve beceriler edindiler. Bu bilgi ve beceriler ışığında ailelerine hoş bir gösteri sunup bir üst yaş grubuna doğru yola çıktılar.
06.06.2017
Yeşilköy Ermeni Okulu olarak 26-28 Mayıs tarihleri arasında 7. sınıf öğrencileri ile Şirince köyünün 1 km uzağında, dağ başında, yemyeşil bir ortamda, sessizlik içinde, 7'den 70'e herkesin her seviyede matematik yaptığı, öğrendiği, öğrettiği Nesin Matematik Köyü'nü ziyaret ettik. Öğrencilerimiz Ali Nesin'in öğretmenliğinde derslere katıldılar, problem çözme becerilerini geliştirdiler. Ayrıca dersler dışında Şirince Köyü'nü, Efes Antik Kenti'ni ve Meryem Ana Kilisesi'ni gezme fırsatı buldular.
30.05.2017
Özel Yeşilköy Ermeni Okulu “Fun Day” etkinliğimiz 15 Mayıs 2017 tarihinde okulumuz bahçesinde ve salonunda yapılan etkinliklerle İngilizce öğretmenlerimiz rehberliğinde gerçekleştirildi. Öğrencilerin sene içinde öğrendiği tüm bilgileri pekiştirerek telaffuz ve akıcılıklarını geliştirdikleri etkinliğimizde İngilizce’nin okulumuzun her köşesinde hayat bulduğu dakikalar yaşandı. 5.ve 6.sınıf öğrencilerimizin katkılarıyla gerçekleşen “Country Project” etkinliği okul bahçemizde ülkelerin danslarının, kostüm ve yiyeceklerinin tanıtıldığı unutulmaz bir o kadar da eğlenceli ve bilgilendiricili bir faaliyetle hafızalara yer etti. Okulumuz salonunda devam eden İngilizce günümüzde dramalar,şarkılar eşliğinde geçirdiğimiz nitelikli dakikalarda bizlere eşlik eden ve gösterilerimize katkı sağlayan tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.
30.05.2017
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Fen Bilimleri dersinde hazırlamış olduğumuz projeler ile Bezciyan Bilim Şenliği'ne katıldık. Katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.
30.05.2017
4. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde Plickers uygulaması ile hem eğlendiler hem de soru çözümü yaptılar.
18.05.2017
eşilköy Ermeni Ortaokulu olarak 11-12.05.2017 tarihlerinde 8. sınıf öğrencileri ile geleneksel yıl sonu gezimizi Gerçekleştirdik. İlk durağımız Porsuk Çayı oldu. Bot ile Porsuk Çayında gezinti yaptık. Daha sonra öğlen yemeğimizi almak üzere Kent Park'a gittik. Orada meşhur çiböreklerimizi yedik ve parkta dolaştık. Buradan Balmumu Müzesi'ne geçtik. Son olarak da Sazova Parkını dolaşarak günü noktaladık. Ertesi gün başlangıç olarak Eskişehir'in en eski ve turistik yerleşim bölgesi olan Odunpazarı'nı dolaştık. Ardından Kurşunlu Camii ve Külliyedi, Lületaşı Müzesi, Cam Sanatları Müzesini dolaştık. Meşhur Balaban Köftelerimizi yedikten sonra İstanbul'a dönmek üzere yola koyulduk.
18.05.2017
Öğrencilerimiz Türk Böbrek Vakfı diyetisyenlerinden Gökçen Efe Aydın tarafından düzenlenen "Böbrek Sağlığı ve Beslenme " konulu seminerde obezite ve doğru beslenme konularında değerli bilgiler edindi ve merak ettikleri sorulara yanıtlar buldular.
16.05.2017
5A ve 5B sınıfları ile Fen Bilimleri dersinde Elektrik konusunda eğlenceli bir STEM çalışması yaptık.Öğrenciler tasarladıkları gece lambalarını anneler günü hediyesi olarak annelerine hediye ettiler
16.05.2017
 1  ...